Serveis

Portem més de 30 anys oferint solucions jurídiques a empreses i particulars

Què fem

A Olano-Ajumex ens esforcem diàriament per a minimitzar els possibles riscos del teu negoci, assessorant-te en les diferents àrees del dret i mantenint-te al dia de tots aquells canvis legals que et puguin afectar.
A més del nostre bufet jurídic, oferim un servei de gestió empresarial integral, des de la gestió laboral o comptable, fins a l’assessorament en noves tecnologies i propietat intel·lectual.

A més SOM ESPECIALISTES EN LA IMPLANTACIÓ D’EMPRESES ESTRANGERES A ESPANYA

Ocupant-nos de tots els tramitis davant el Registre d’Inversions Estrangeres a Espanya de la Direcció General de Comerç Internacional i Inversions del Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme.

El que ens ha servit per a crear col·laboracions a l’estranger que també ens han permès ajudar als nostres clients en els seus processos d’externalització i exportació de productes.

Com ho fem

En el desarrollo del servicio que prestamos para nuestros clientes seguimos manteniendo el marcado carácter familiar que desde nuestros inicios nos ha caracterizado. Solo así es posible explicar la relación de confianza que mantenemos con todos ellos, y que se ha convertido en el signo de identidad más relevante de nuestra empresa.

PROXIMITAT

La relació amb cadascun dels nostres clients és el que ens fa millorar dia a dia.

EXPERIENCIA

Portem més de 30 anys oferint solucions. 

CONFIANÇA

El nostre principal valor és la confiança dels nostres clients.

En què podem ajudar-te?